Bedieningsmogelijkheden

De poorten van HACK.nl zijn op meerdere manieren te bedienen. Zo kun u ervoor kiezen om uw  poorten te laten werken middels een afstandsbediening of een drukknop. Enorm gemakkelijk: met slechts één druk op de knop opent en sluit uw poort. Maar ook een codepaneel behoort tot de mogelijkheden bij HACK.nl. Erg makkelijk wanneer ook andere mensen toegang moeten kunnen krijgen.

GSM-module

Bovenstaande zijn de inmiddels algemeen bekende bedieningsmogelijkheden van de toegangspoorten. Maar HACK.nl werkt ook met GSM-modules en detectielussen. Met een GSM-module van HACK.nl bedient u de poort op eenvoudige wijze: bellen met uw smartphone. Hoe makkelijk wil u het hebben?

Detectielussen

Daarnaast maken wij ook gebruik van detectielussen. Deze worden voor de poort geplaatst en zorgen ervoor dat de poort opent wanneer u eroverheen rijdt. Over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. HACK.nl zorgt ervoor dat de detectielussen vakkundig en netjes worden weggewerkt onder het straatwerk, zelfs wanneer er asfalt ligt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben u benieuwd naar de bedieningsmogelijkheden die voor u van toepassing zijn? Kom gezellig langs in onze showtuin voor een demonstratie. Want wij adviseren u maar wat graag! Of neem contact met ons op via de contactpagina. 


Bedieningsmogellijkheden