Schuifpoorten

Onze schuifpoorten zijn verkrijgbaar tot lengtes van 9 meter uit 1 geheel. Heeft u een grotere doorgang nodig, dan kunnen wij dit d.m.v. 2 schuifpoorten tegenover elkaar realiseren tot max. 18 meter.

Een schuifpoort is de uitkomst als u bijvoorbeeld een bedrijfsterrein wil afbakenen, maar toch een grote doorgang behoeft om het verkeer te regelen. Doordat schuifpoorten zich langs het hekwerk bewegen, behoud u de volledige functionaliteit van uw terrein. Al onze sierpoorten zijn ook in een schuifpoortvariant te krijgen, ideaal als u de volledige oprit van uw woning wil benutten. Gebruikt u de schuifpoort meerdere keren per dag, dan is het handig om de poort te automatiseren.

Beveiliging

Een geautomatiseerde poort zorgt voor gemak en uitstraling, maar dit mag de gevaren ervan niet overschaduwen. Om de veiligheid van onze schuifpoorten te garanderen installeren wij veiligheidslijsten en doorrijdbeveiliging. Deze systemen zorgen ervoor dat personen en voertuigen niet bekneld kunnen raken. Safety First!

Schuifpoort kopen

Bent u opzoek naar een schuifpoort die met één druk op de knop opent en sluit? Neem dan contact op met HACK.nl, dé specialist op het gebied van schuifpoorten in heel Nederland en delen van België en Duitsland. Een offerte is eenvoudig en vrijblijvend aan te vragen onderaan de productpagina's. Liever een kijkje nemen? Kom dan langs in onze showtuin

Schuifpoort HUIS