Schuifpoorten voor bedrijven

Vrijdragende schuifpoort PI 200 is bestemd voor het afsluiten van opritten met een breedte tot 16 meter, in geval van het gebruik van twee poorten (2 x 12 m) tot 24 meter.

Vrijdragende schuifpoort PI 130 is bestemd voor het afsluiten van opritten met een breedte tot 9 meter, in geval van gebruik van twee poorten (2 x 8 m) tot 16 meter.

Vrijdragende schuifpoort PI 95 is bestemd voor het afsluiten van opritten met een breedte tot 7 meter, in geval van gebruik van twee convergente poorten (2 x 6 m) tot 12 meter.

Schuifpoort Kopen?

Bent u opzoek naar een industriële schuifpoort voor uw bedrijf? Neem dan contact op met HACK.nl, dé specialist op het gebied van schuifpoorten in heel Nederland en delen van België en Duitsland

Jarenlange duurzaamheid 

Alle schuifpoorten zijn onderworpen aan de beste anti-corrosiebescherming in de vorm van galvanisatie en poedercoating. 

Het galvaniseringsproces voldoet aan de Europese normen PN-EN ISO 1461 die een juiste kwaliteit garandeert voor de gegalvaniseerde producten. De verzinklaag is bestand tegen hoge en lage temperaturen en UV-stralen. Dankzij deze eigenschappen biedt het een optimale bescherming tegen corrosie van stalen oppervlakken.

Schuifpoort BEDRIJF