Draaipoorten

Onze draaipoorten zijn geschikt voor doorgangen van 2 tot 10 meter. De draaipoorten worden standaard geleverd met kwalitatieve slotkasten in dezelfde RAL kleur als de poort. Al onze poorten zijn eenvoudig handmatig te bedienen. Maar het is ook mogelijk om uw poort te automatiseren voor nog meer gebruiksgemak.

Standaard zijn al onze poorten gegalvaniseerd. Uiteraard heeft u zelf de keuze om uw poort te laten poedercoaten in een kleur naar wens. De standaard kleuren die wij hanteren zijn Zwart (RAL 9005 glans), Dennengroen (RAL 6009),  (RAL 6999) grachtengroen en (RAL 7016 antraciet). Ook andere kleuren zijn in overleg mogelijk

De draaipoorten kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Een tijdloze draaipoort als verfraaiing bij een woning of een gegalvaniseerde spijlen draaipoort voor de toestroom van vrachtverkeer. Wij hebben de oplossingen in huis. Alle draaipoorten zijn te combineren met bijpassend hekwerk schuif- en looppoorten, wat voor een aangenaam geheel zorgt.  

HACK.nl levert draaipoorten in allerlei soorten en maten. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn in uw situatie. Wilt u een poort die automatisch opent en sluit? Lees hier verder.. 

Draaipoorten