Automatisering

Wilt u dat uw poort met één druk op de knop automatisch opent en ook weer sluit? Dan zit u goed bij HACK.nl. Onze draaipoorten, schuifpoorten en inlooppoorten zijn allen te automatiseren. Wij regelen het middels onze gebruiksvriendelijke systemen. Geen hogere wiskunde, maar simpel en snel.

Beveiliging

Doorrijdbeveiliging, veiligheidslijsten en verlichting dienen ter beveiliging van uw geautomatiseerde poort. Bij alle automatiseringen voorzien wij u van het juiste beveiligingsadvies, zodat u gemakkelijk maar ook veilig gebruik kunt maken van uw poort.

Service en onderhoud

Wanneer de verkoop en montage achter de rug zijn, blijft HACK.nl voor u klaarstaan. Wij raden u aan de hekwerken en automatiseringen te laten onderhouden door HACK.nl. Door het preventief onderhouden van uw hekwerk, voorkomt uw onnodige kosten en ongemak op langer termijn.

Volledig geautomatiseerde poort kopen?

Wilt u een nieuwe poort kopen die volledig is geautomatiseerd? Neem dan contact met ons op! Liever een kijkje nemen? Kom dan langs voor een demonstratie in onze showtuin. Heb u vragen? Schroom dan vooral niet deze te stellen, want wij helpen u maar wat graag!


Automatisering