Over HACK.nl

Bent u op zoek naar mooi en duurzaam hekwerk, dat op professionele wijze wordt geplaatst? Dan zit u goed bij HACK.nl, dé specialist in Nederland en delen van Duitsland en België. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, weten wij exact hoe wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Doordat HACK.nl de verkoop en montage volledig in eigen beheer heeft, weet u precies wat u kunt verwachten.

Heldere communicatie

De communicatie verloopt via een duidelijke en heldere weg en gaat niet over meerdere schijven. Hierdoor voorkomen we miscommunicatie en kunnen we razendsnel schakelen. Dat heeft er voor gezorgd dat we inmiddels een grote klantenkring hebben opgebouwd. Zo levert HACK.nl onder meer aan overheidsinstellingen, scholen, commerciële bedrijven, sportverenigingen en uiteraard ook particulieren.

Camerabewaking en intercomsystemen

HACK.nl verzorgt de volledige afwerking bij het plaatsen van hekwerken en poorten, die volledig geautomatiseerd kunnen worden indien gewenst. Wil u nog wat extra beveiliging? Ook camerabewaking en intercomsystemen behoren tot ons uitgebreide assortiment. Hierbij nemen wij naast de levering en installatie ook het onderhoud voor onze rekening, zodat u altijd verzekerd bent van optimale beveiliging.

Lange garantie en snelle offerte

Maar dat is niet het enige wat HACK.nl bijzonder maakt. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit, waardoor op hekwerk van ons altijd een garantie van minimaal 5 jaar zit. Zoals gezegd hanteren wij korte communicatielijnen. U krijgt dan ook altijd snel antwoord van ons. Lang wachten op een offerte? Geen denken aan! HACK.nl levert áltijd binnen 48 uur (werkdagen) een vrijblijvende offerte op maat.
Heb u vragen over ons werk? Of wilt u gewoon eens een keer sparren om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen, want wij helpen u maar wat graag!


Over ons