Industrie hekwerk

Industrie hekwerk van HACK.nl houdt ongenode gasten van het terrein. De verschillende modellen hekwerken bieden allemaal een eigen doel. We begrijpen dat het kiezen van het juiste hekwerk lastig kan zijn? Gelukkig kunnen wij u daarin adviseren. Ook voor de beveiliging d.m.v. prikkeldraad of puntenkammen kunt u bij ons terecht. Samen kiezen wij voor het hekwerk dat het beste in uw situatie past, zodat indringers geen kans krijgen!

De Industrie hekwerken worden standaard verzinkt geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om de hekwerken te coaten in een RAL-kleur naar wens. Al onze spijlenhekwerken zijn te combineren met bijpassende poorten. Dit zorgt voor een mooi geheel. 

Industriehekwerk kopen

Wil u graag industriehekwerk van HACK.nl kopen? Wij zijn dé specialist in Nederland en delen van België en Duitsland. Een offerte is eenvoudig en vrijblijvend aan te vragen onderaan de productpagina's. Hebt u vragen? Aarzel dan niet en stel deze vooral, want wij helpen u maar wat graag! Ben u niet op zoek naar spijlenhekwerk? Gelukkig behoren ook Klassiek hekwerk, modern hekwerk en staafmathekwerk tot ons assortiment.


Industrie hekwerk